На Львівщині значно зросли ціни на продукти харчування в порівнянні з листопадом 2019 року.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління статистики у Львівській області.

В порівнянні з листопадом 2019 року у Львові та області підвищилися ціни на продукти харчування на 0,1%. Також у регіоні підвищилася ціна на безалкогольні напої, в середньому ціни росли на 0,1%. Найбільше з усіх продуктів харчування здорожчала сметана.

У Львові найбільше зросла ціна на сметану


"Найбільше подорожчала сметана (на 2,8%) та молоко (на 2,2%). На 1,5–0,9% зросли ціни на овочі, сир і м’який сир (творог), масло вершкове, спреди, філе мороженої риби, безалкогольні напої, рибу живу (охолоджену)", – йдеться у повідомленні статистиків.

Але є й такі продукти харчування, які здешевшали за цей період. До прикладу, пшоно подешевшало на 9,4%, макаронні вироби з м’яких сортів пшениці – на 3,9%, фрукти – на 2,1%, цукор – на 1,8%, м’ясо птиці – на 1,2%, борошно пшеничне – на 0,8%.

Нагадаємо, продуктовий набір українця стає розкішшю: нові ціни вдарять по кишенях кожного.

Також Знай.uа писав, що АТБ годує українців тухлої білою штукою прямо з підлоги: кадри цього нахабства.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще