Над дитячим телеканалом "Малятко" нависла загроза великого штрафу або закриття. За результатами позапланової перевірки, ініційованої Нацрадою з телебачення і радіомовлення, виявилося, що в День пам'яті жертв Голодомору в ефірі телеканалу не було траурних передач.

Траурні передачі, які інформують населення про голодомори, їхні жертви і причини, повинні були транслювати в проміжок часу з 8.15 до 12.00.

Таким чином, телеканал порушив п. 4 «Правил ведення мовлення на теле - і радіоканалах у дні трауру (скорботи, жалоби) та дні пам'яті», пунктів а), б) 1 ч. ст. 59 Закону України "Про телебачення і радіомовлення".

За результатами перевірки буде обрана міра покарання для телеканалу.

Нагадаємо, раніше львівських школярів пригощали круасанами в обмін на щоденники: Бандера би зацінив

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", поголені голови, форма СС і отруєння газом: діти показали скандальний спектакль про в'язнів Освенціма

Також Знай.uа" писав, кращі з кращих у світі: українські школярі завоювали Японію на олімпіаді з математики.