У суботу, 4 січня, помер 25-річний боєць 8-го батальйону Української добровольчої армії "Аратта" Микола Муравський (позивний "Цибуля"). Чоловік був родом з Тернопільської області але навчався і деякий час жив у Львові.

Попередня причини смерті - самогубство.

Микола Муравський, фото із соцмереж

Про це повідомляють друзі загиблого у Facebook.

"Сьогодні дізналася шалено печальну новину, мій добрий знайомий, ветеран Микола Муравський з позивним Цибуля , вчора пішов з цього життя. Сам пішов... Йому було трохи за 25. Де тепер тебе шукати, друже? Ні візи ані поїзди тут не відкриють шлях. Цвіт нації, гідні чоловіки гинуть! Як же так? Як так?! Прийшов з війни, але війна до тебе дотягнулася і тут. Вічна тобі пам'ять , друже! Мої співчуття дружині і родині", - пише подруга загиблого.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Скріншот facebook

Попередня версія-самогубство. Микола Муравський родом із села Озерна на Тернопільщині. Закінчив ЛНУ імені Івана Франка і якийсь час проживав у Львові.

Микола Муравський, фото facebook

Муравський був активним пластуном з 2006 року. Останнім часом сприяв створенню осередку Пласту у своєму рідному селі, окрім того - активним учасником Євромайдану. З початком військових дій на Донбасі займався волонтерською діяльністю у зоні АТО, а в 2017 році вступив у 8-й батальйон Української добровольчої армії "Аратта". Восени 2019 повернувся із зони ООС. У Миколи залишилася дружина і двоє дітей.

Нагадаємо, стало відомо про смерть ветерана АТО Романа Савкова з Вінниччини. Причиною трагедії стали наслідки полону у терористів "ДНР".

Раніше Знай.uа повідомляв, Корчевнікова реанімували прямо в студії.

Також Знай.uа писав, зірка "Універу" став багатодітним батьком.