У понеділок, 6 січня, Львів чекає по-справжньому різдвяна погода без опадів і з легким мінусом, який надихне на свято.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Коляда у Львові, фото: 032

Вранці стовпчики термометрів опустяться до -1-5 градусів, вдень температура буде дорівнює нулю. Увечері легкий мороз повернеться - очікується від -3 до -4 градусів.

Народний прогноз погоди

6 січня усі православні народи святкують Різдвяний святвечір. З цього дня наступають Різдвяні морози. Глибоко промерзла земля передбачає родючість. По погоді цього дня прогнозують погоду грудня. Якщо у цей день тепло — весна буде холодною; заметіль — до урожаю пшениці. У народі говорили: "Якщо на Кутю небо зоряне — багатий приплід скотини і багато ягід буде". Якщо на святвечір стався снігопад, чекайте процвітання господарства у новому році, а якщо мороз — у сім'ї буде злагода та любов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.