Львів'яни поспішають зробити закупи перед Різдвом - черги за м’ясними виробами на Привокзальному ринку буквально кілометрові і нагадують черги за ковбасою у Радянському союзі.
Небувалий ажіотаж відзначили журналісти "Діло" і поділилися відповідними фото.

На кадрах видно, як біля кількох контейнерів з ковбасами вишикувалися сотні людей, які, незважаючи на перспективу простояти тут не одну годину, терпляче чекають своєї черги.

Черга за ковбасою у Львові, фото: Діло

"Мабуть, смачна, раз вистоюють у морозну погоду. Але здебільшого купують, бо дешево. Хоча про якість можна сперечатися. Для порівняння - фото черг у Радянському Союзі", - відзначають журналісти.

Черга за ковбасою за радянських часів, фото: Діло

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини. Журналісти з'ясували, з чого насправді зроблені сосиски, ковбаси та пельмені, які продаються на прилавках магазинів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", названо найпопулярніший автомобіль 2019 року: про яку "ластівку" мріє кожен українець.

Також "Знай.uа" писав, звільненим з полону українцям нікуди йти з "Феофанії": що буде з колишніми бранцями.