Невдовзі на патрулювання вулиць Львова заступить новий підрозділ поліції - мотопатруль.

Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульної поліції Львівщини у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Першим містом в Україні, в якому запустили мотопатруль, був Київ. Мотоциклістів навчали інструктори Канадської поліцейської місії в Україні колеги з Торонто та Оттави. Патрульні, які здобули знання, та вже перевірили їх на практиці, поділилися ними з львівськими інспекторами. 6 патрульних закінчують навчальні курси в Києві та вже скоро виїдуть на перше патрулювання. Відбирали у новий підрозділ тих, хто вже мав досвід їзди на мотоциклі та відповідну категорію", - написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо, що на вулиці Львова виїдуть п`ять мотоциклів. Згодом очікують поповнення мотопарку.

"Сподіваємося, цей підрозділ покращить ситуацію на дорогах Львова, адже перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються до місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП", - підкреслив мотопатрульний Львівської області Олександр Футрик.

Нагадаємо, що лідер партії "Незалежність" генерал-полковник міліції Анатолій Могильов хоче провести аудит коштів, які були виділені з бюджету України на реформу поліції.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Львові підприємливі бізнесмени вигадали оригінальний спосіб, як обійти дозвіл на встановлення літніх майданчиків.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові затвердили Концепцію розвитку громадського транспорту та паркування.