Сьогодні, 25 грудня, у 140 країнах світу відзначають Різдво Христове за григоріанським календарем. В Україні віднедавна цей день також став вихідним, аби для тих, хто святкує сьогодні, була можливість відвідати богослужіння та зібратися зі всією сім’єю під ялинкою. До загальних вітань приєднався і міський голова Львова Андрій Садовий. Відповідне відео зі зверненням він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

У своєму зверненні Садовий закликав усіх, хто святкує народження Божого Сина у цей день, приїжджати до Львова. Він зазначив, що у Місті Лева навіть дощ може бути різдвяним, а навколо панує радісний та святковий настрій.

Привітання з католицьким Різдвом

Вітаю усіх християн, які святкують 25 грудня, з Різдвом! Миру, спокою і тепла у ваших домівках! P.S.Ви ще встигаєте відсвяткувати у Львові:)

Geplaatst door Андрій Садовий op Dinsdag 24 december 2019

Додамо, що у місті вже розпочали роботу різдвяні ярмарки, розташовані на Ринковій площі перед та на площі перед оперним театром. Минулого року там у одній з яток вибухнув балон із газом, що призвело до травмування та загибелі людей. Цього року на святкуванні обіцяють уважніше слідкувати за дотриманням вимог безпеки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році очікувані вихідні на грудень 2019 року і січень 2020 року безсумнівно приємно порадують українців. Так як святкових днів стало більше, за рахунок того, що тепер до вихідних додалося католицьке Різдво, яке офіційно вважається неробочим днем.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Новий Рік і Різдво "Укрзалізниця" призначила 33 додаткових поїзда на напрями, які традиційно є найбільш популярними в цей час.

Також портал Знай.uа писав, щоб кияни змогли насолодитися новорічної ночі і погуляти по місту в світлі вогнів графік роботи метро і наземного транспорту подовжать на три години.