У Львові протягом усього дня буде стояти хмарна погода. Дощ буде йти весь час. Вдень він посилиться, але до вечора повинен послабшати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 23 грудня вологість повітря у Львові становитиме від 82 до 95%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +5 до +9 градусів. Синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с і хуртовини при швидкості вітру 12 м/с і більше. А також про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Погода у Львові


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 08:17, а захід можна побачити у 16:28.

23 грудня вшановується пам'ять мучеників Мини, Ермогена і Євграфа. Якщо в цей день іде дощ, то в давнину вважали, що і вся весна буде такою ж дощовою.

Подальшу погоду визначали ще і з допомогою лісового гостя — зайця: якщо зайці приходили в сад, то зима обіцяла бути суворою.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.