Скандал із красунею та володаркою титулу "Міс Львів 2018" Наталією Болюх, який прогримів через поїздку дівчини до Москви, отримав несподіване продовження.

Наталя Болюх, Фото: instagram/topnatalia

На своїй сторінці в Instagram 24-річна дівчина опублікувала кадри, які були зроблені під час поїздки в російську столицю. Разом з тим Болюх намагалася приховати цей факт і розповіла журналістам, що відправилася в Амстердам.

Наталя Болюх у Москві, фото: instagram/topnatalia

Далі її "показання" остаточно заплуталися - дівчина заявила, що у неї багато друзів у Росії, які поділяють її думки та бачення щодо політичної ситуації. Але скандал з її поїздкою отримав продовження - "друг" красуні, чиновник російської Державної Думи Алік Назарян, який власне і засвітив фото Наталії на своїй сторінці в Instagram, різко висловився про Україну та Крим.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чий Крим? Крим наш! Наш! Якщо це запитують від хохлів, то краще не зліть мене, а то і вся Україна буде наша. Я повністю погоджуюся з політикою, діями і кроками нашого президента і вважаю, що він все правильно робить", — написав чиновник Путіна в Instagram.

Алік Назарян, фото: Instagram

Варто додати, що на тлі скандалу Наталія Болюх закрила доступ до своєї сторінки в Instagram, хоча до цього дівчина у відкритому доступі публікувала свої фото.

Сторінка Наталії Болюх в Instagram

Нагадаємо, російський чиновник, у відносинах з яким зізналася володарка титулу "Міс Львів-2018" Наталія Болюх, відверто зневажає українців.