«Всі українські аеропорти заміновано». Із таким повідомленням подзвонив до диспетчерської служби міжнародного аеропорту міста Львова невідомий чоловік. Про інцидент розповіли у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації.

Як зазначається, анонімний дзвінок надійшов до диспетчерів аеропорту у четвер, 12 грудня, о 17:15 Невідомий заявив, що вибухові пристрої закладено у всіх аеропортах України.

На повідомлення відреагували відповідні рятувальні служби міста. Всю територію аеропорту та поблизу нього обшукали зі службовими собаками. Завершили огляд території о 18:40, жодного пристрою, схожий на вибухівку, не виявили.

З усіх приміщень міжнародного аеропорту було евакуйовано сотню осіб, з них 30 оіб – працівники установи.

На щастя, вдалося уникнути затримки авіарейсів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, 21 листопада САП оголосила про підозру у зловживанні владою мера Львова Андрія Садового, яке стосується незаконних угод з земельними ділянками.

Як повідомляв портал Знай.uа Садовий заявив, що не має мільйона гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати.

Також Знай.uа писав, Кличко заявив, що готовий прийняти Садового на поруки.