У четвер, 12 грудня, у Львові стався кричущий випадок: водій маршрутного автобуса протягнув за собою пасажирку, яка не встигла вийти із транспортного засобу. Про це розповіла жінка, яка була свідком інциденту – Елізабета Дзяна, передає інформаційний портал 032.ua.

За її словами, автопригода сталася близько 9 години ранку на маршруті №5а. Водій хамовито поводився із пасажирами: коли до салону намагалася потрапити жінка з дитиною і попросила відкрити середні двері, чоловік у грубій формі порадив їй користуватися послугами таксі.

Коли поблизу Винниківського ринку люди виходили з переповненої маршрутки, то Дзяні довелося вийти, аби їх пропустити. Повернутися до автобуса вона не встигла – маршрутчик різко зірвався з місця та поїхав. При цьому він затис руку однієї з жінок, що виходили з маршрутки, та протягнув пасажирку за собою кілька метрів. Після цього він пригальмував, відчинив двері, щоб жінка звільнилася, та втік з місця події.

Фото: Елізабета Дзяна

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше різке підвищення тарифів за проїзд пересадить львів'ян на велосипеди.

Також Знай.uа писав, що в Сумах маршрутки почали вбивати пенсіонерів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Києві - НП з громадським транспортом, - перші подробиці.