У Львові невідомі особи намагалися зірвати сесію міськради.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дивись.info".

В четвер, 12 грудня, в приміщенні Шевченківської районної адміністрації мало би відбутись чергове засідання сесії Львівської міської ради. Але до початку сесію у будівлю увірвалися невідомі особи. Вони вибили вхідні двері та пошкодили інше майно.

Невідомі особи намагалися зірвати сесію Львівської міськради


Група невідомих осіб захопила залу засідань Шевченківської районної адміністрації, таким чином перешкоджаючи початку сесії. У приміщенні перебували представники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, збив на смерть та розтрощив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відправив до лікарні 11 людей: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП й навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.

Нагадаємо, у місті Яготині Київської області невідомий чоловік із рушниці відкрив вогонь по поліцейських. В області введено спецоперацію "Грім" по затриманню озброєного зловмисника.