У Міністерстві інфраструктури України здивовані вимогою міської ради Львова безкоштовно передати аеропорт "Львів". Про це повідомив глава відомства Владислав Криклій під час інтерв'ю Data.UA.

"Навіщо державі аеропорт, що нормально розвивається, передавати безкоштовно місту? Аеропорт і так забезпечує чималу кількість туристів, які приїжджають до Львова, залишають там гроші, і завдяки цьому розвивається економіка Львова та регіону", – зазначив міністр.

Він нагадав, що 31 жовтня міськрада Львова звернулася до уряду та Мінінфраструктури з проханням не передавати аеропорт в концесію, а безкоштовно передати його в комунальну власність міста. Однак львівський аеропорт – один з найприбутковіших та найуспішніших в Україні, і держава не має наміру відмовлятися від цього прибутку на користь міста.

Нагадаємо, 21 листопада САП оголосила про підозру у зловживанні владою мера Львова Андрія Садового, яке стосується незаконних угод з земельними ділянками.

Як повідомляв портал Знай.uа Садовий заявив, що не має мільйона гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай.uа писав, Кличко заявив, що готовий прийняти Садового на поруки.