Рішенням Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду було змінено запобіжний захід меру міста Львова Андрію Садовому. Про це стало відомо з повідомлення на особистій сторінці міського голови у Facebook.

Як повідомляється, замість мільйонної застави Садового відпустили з зали суду під особисте зобов’язання. Відповідне рішення було ухвалено пізно ввечері у середу, 4 грудня. Покладені обов’язки діятимуть до 20 січня 2020 року.

Перша реакція на рішення суду. Наживо

Geplaatst door Андрій Садовий op Woensdag 4 december 2019

У коментарях до відео під назвою «Перша реакція на рішення суду» користувачі вітають Садового та зичать йому сил і здоров’я.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додамо, що раніше суд обрав Садовому міру запобіжного заходу у виді грошової застави у розмірі 1 млн 56 тис. грн.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, САП оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому, яке стосується незаконних оборудок із земельними ділянками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Садовий заявив, що не має мільйона гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати.

Також Знай.ua писав, Кличко заявив, що готовий взяти Садового на поруки.