З ранку та до самого вечора небо у Львові буде приховано за хмарами. Вночі йшов дрібний сніг, який посилився вранці, але до середини дня він припиниться.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 3 грудня вологість повітря у Львові становитиме від 78 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -3 до 0 градусів. Синоптики попереджають про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі. А також про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода у Львові


Схід сонця у цей день у Львові буде спостерігатися у 08:00, а захід можна побачити у 16:26.

3 грудня вшановується пам'ять святителя Прокла. Особливою проблемою у минулі часи були дороги, оскільки суха осіння погода уже закінчилась, а санний шлях ще не налагодився, говорили: "Матінка-зима ще снігом дороги не припекла", "Не чекай у цей день від дороги пуття".

По погоді 3 грудня наші пращури судили про погоду на 3 червня — якщо піде сніг, то через півроку бути дощу.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.