У Львові на вулиці Бандери жінка, яка переходила дорогу на пішохідному переході, раптово отримала удар в обличчя від молодого чоловіка, який йшов їй на зустріч. Дика витівка потрапила на камеру відеореєстратора, повідомляє місцева поліція.

Як повідомляється, інцидент стався в суботу, 30 листопада, близько полудня. Жінка з собакою переходили дорогу, назустріч їм ішов чоловік. Раптово він вдарив громадянку в обличчя, вона впала. Зловмисник, не зупиняючись, пішов з місця злочину.

Відео нападу відразу ж потрапило в мережу. Небайдужі громадяни кинулися шукати нападника. На місце події виїхала поліція, яка оперативно розшукала і затримала злочинця.

25-річний львів'янин був п'яний і не міг пояснити, навіщо вдарив жінку. Його доставили у відділ поліції, де він продовжував бешкетувати.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жінка, яка постраждала від рук неадекватного хлопця, написала заяву в поліцію. Крім неї, до правоохоронців звернулися ще кілька жінок, побитих невідомим нападникам в той же день. Постраждалим знадобилася допомога медиків.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі банда озвірілих титушек розправилася з активістами: Катя Гандзюк перед очима.

Також Знай.uа писав, що побив дружину, схопився за ніж: озвірілий киянин влаштував дебош у ресторані.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві пасажир метро з ножем накинувся на незнайомця.