Азербайджан став ближче до львів’ян: вже у грудні до Баку вирушить перший літак азербайджанського лоукостера Buta Airwais. Про це стало відомо з офіційної сторінки перевізника.

Як зазначається, перші рейси зі Львова до Баку розпочнуть виконувати вже з 23 грудня. Вони відбуватимуться два рази на тиждень, по понеділках та четвергах. Вартість квитка – 32 долари. У дорозі пасажири проведуть 3,5 години.

Перевізник відзначив, що відкриває польоти до одного із найгарніших міст Східної Європи — Львова, та закликав азербайджанців замислитися над перспективою зустріти Новий рік в Україні.

Нагадаємо, що український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом та Львовом

Як повідомляв портал Знай.ua, авіакомпанія-лоукостер WizzAir анонсувала новий рейс з Харкова до Будапешта

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що нещодавно британські аналітики склали рейтинг найпривабливіших міст для туристів своєї країни.