Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно британські аналітики склали рейтинг найпривабливіших міст для туристів своєї країни. Топ Східної Європи очолив Львів як найкрасивіше та найдешевше місто для відпочинку.

Цікавим для нас аналізом займалися на підставі даних популярних туристичних сервісів Airbnb і Post Office Travel Money. Вони склали список бронювань англійцями житла у містах Східної Європи за минулий календарний рік. Виявилось, що найчастіше з Великобританії їздять до міста Лева.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, Львів виявився єдиним українським містом, куди приїздять західноєвропейські туристи. Серце Галичини приємно вражає англійців низькими за їх мірками цінами та насиченою українською культурою.

Фахівці Великобританії розрахували вартість вікендових поїздок на двох. Сюди увійшли вартість плати за дві ночі при бронюванні через сервіс Airbnb, денного проїзного у міському транспорті, а також велопрокату та трансферу до аеропорту. Також враховувалась ціна на харчування: вартість середнього повноцінного вечері в кафе/ресторанах, ціна легкого перекусу, вартість кількох алкогольних і безалкогольних напоїв.

З дослідження випливає, що англійські туристи виявляють велике бажання витрачати кошти у найпривабливішому українському місті та поповнювати бюджет області.

Також варто зазначити, що важливим чинником популярності Львова серед іноземних туристів є наявність прямих авіарейсів з Лондона.

Нагадаємо, що в мережі на фото показали реальну ситуацію з туристами в Криму

Як повідомляв портал Знай.ua, 20 серпня біля берегів грецького острова Порос розбився вертоліт, на борту якого знаходилося три людини.

Також Знай.ua писав про те, що у Великобританії склали список найпривабливіших туристичних міст Східної Європи