Міський голова Львова Андрій Садовий оскаржуватиме рішення Вищого антикорупційного суду щодо обрання йому запобіжного заходу у виді застави, яка становить понад мільйон гривень. Про це розповіли у «Радіо Свобода».

Захист мера Львова сподівався, що прокуратура отримає повну відмову у призначенні застави, однак цього не сталося. Тому Садовий зібрався до Апеляційного суду.

"Щодо застави в 1 млн грн. Будемо подавати апеляцію. Я є найбільш зацікавленою особою, аби цю справу розслідували до кінця і поставили крапку. Втікати від слідства не маю жодних намірів”, – написав Садовий.

У свою чергу сторона обвинувачення також розчарована рішенням суду оскільки прокуратура клопотала про заставу у 50 разів більшу. Відповідно, обвинувачення також подаватиме апеляцію.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, САП оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому, яке стосується незаконних оборудок із земельними ділянками.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Садовий заявив, що не має 50 мільйонів гривень для оплати застави, тому доведеться щось продавати

Також Знай.ua писав, Кличко заявив, що готовий взяти Садового на поруки.