Чиновники Львівської міської ради, попри особисте запрошення проігнорували прямий ефір.

Про це розказали журналісти проекту "Народне толк-шоу", що на телеканалі НТА.

"НЕ БІЙТЕСЯ ЖУРНАЛІСТІВ. БІЙТЕСЯ ЛЮДЕЙ!", - ВЕДУЧА ТЕТЯНА ЮРКЕВИЧ

"НЕ БІЙТЕСЯ ЖУРНАЛІСТІВ. БІЙТЕСЯ ЛЮДЕЙ!", - ведуча Tetiana Yurkevych Команда "Народного толк-шоу" розносила запрошення посадовцям мерії особисто, а вони знову не прийшли на ефір! Чому чиновники міської ради бояться ходити на прямі ефіри? Як Ви думаєте?

Geplaatst door Телеканал НТА op Dinsdag 18 juni 2019

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Так, журналісти вручили посадовцям міськради запрошення на свою програму, проте ті проігнорували ефір.

Відмітимо, що чиновники практикують таке не вперше. Наприклад, нещодавно львівські активісти вирішили перевірити, як виглядає робочий день мера міста Андрія Садового, щоб звернутися і обговорити проблеми міста. Проте, замість плідної роботи громадськи діяч побачив лише пусті кабінети.

Спринський зазначив, що він прийшов у Ратушу, щоб побачити, як працює міський голова Садовий. Однак на відео чітко видно, що мер на робочому місці був відсутнім.

Активіст пообіцяв знайти мера міста, що той відповідав відповідно до українського законодавства.

Нагадаємо, що мешканці міста Львова, незадоволені діяльністю мера Андрія Садового та його заявою про псевдоактивістів і записали відверте відеозвернення до очільника свого міста.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що заступник мера Львова вперше показав жахливі опіки обличчя після нападу активіста