Вже з 15 грудня поїзд №89 з українського Львова в польський Перемишль буде відправлятися щодня. Це дозволить українцям зручно добиратися з Польщі до столиці Німеччини – Берліна. Про це свідчить новий розклад польської компанії PKP Intercity.

Як повідомляється, пасажири поїзда Львів-Перемишль встигнуть на пересадку на нічний поїзд у напрямку Перемишль-Вроцлав-Берлін. Раніше потяг зі Львова до Перемишля відправлявся тільки по неділях.

PKP Intercity, скрін.

У новому графіку зазначено, що поїзд №89 щодня виходитиме зі Львова о 16:20, а в Перемишль прибуде о 18:19. Всього через півтора години, о 19:57, відбуває поїзд Перемишль-Вроцлав-Берлін. На центральному залізничному вокзалі Берліна він буде о 9:48. Тобто довго чекати пересадки в Перемишлі не доведеться.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Назад із Берліна потяг відправляється о 18:43, у Перемишлі він буде о 8:38. З Перемишля на Львів поїзд виїде о 10:18.

Нагадаємо, що під Офісом Президента пройшла акція протесту, яку організувала профспілка залізничників і транспортних будівельників України.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд України найближчим часом ухвалить рішення про зміну керівництва національного залізничного перевізника, компанії "Укрзалізниця".

Також портал Знай.uа писав, що у департаменті безпеки АТ "Укрзалізниця" заявили, що разом з киберполицией їм вдалося виявити майнинговую ферму кріптовалюти, яка працювала, споживаючи електроенергію компанії.