У Львові день із самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода може змінитися і стати хмарною. Дощу не буде, втім, так само, як і снігу, зазначають на сайті Sinoptik.

Метеорологи попереджають, що у зв'язку з туманом ввечері можливе погіршення видимості до 500 м.

Повітря вдень прогріється до 7 градусів вище нуля, вночі можливі заморозки до 3 градусів морозу.

За останні 130 років 1 листопада у Львові найхолодніше було у 1956 році (-9.5°), а найтепліше – у 2000 році (19.8°).

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, буде бабине літо і коли чекати його настання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.