У Львівській області 30 жовтня представили нового керівника ДМС. Відомо, що в крісло сяде Ярослав Скиба.

Відповідну інформацію підтвердили у прес-службі львівської ДМС.

Від сьогодні Головне управління ДМС у Львівській області очолює Ярослав Скиба. Той, що був люстрований у 2015 році, про...

Geplaatst door Віка Балицька op Dinsdag 29 oktober 2019

На посаді чиновник поновлений рішенням Верховного суду від 3.10.2019. Його поновили на роботі 1 липня 2015 року. Таке рішення означає, що Скибі виплатять заробітну плату більше ніж за 4 роки вимушеного прогулу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше Ярослав Скиба вже очолював Міграційну службу Львівської області, однак у 2014 році був люстрованим. До слова, Ярослав Скиба досі є у списку осіб, щодо яких було застосовано положення Закону Україну "Про очищення влади", оприлюдненим на сайті Міністерства юстиції.

Також нагадаємо, що одну із Львівських районних державних адміністрацій можуть очолити колишні ставленики Януковича, які мали підпасти під люстрацію.

Мова йде про Володимира Адамця, який обіймав посаду першого заступника голови Бродівської райдержадміністрації при Януковичу та Оксану Прокопець, яка працювала першим заступником голови РДА з грудня 2013 року.

Нагадаємо, що новопризначена Наталія Харченко має великий досвід управління слідчими органами

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зазначив вражаючий рівень підготовки українських фахівців

Також Знай.ua писав про особливості ведення Табеля обліку робочого часу