Одну із Львівських районних державних адміністрацій можуть очолити колишні ставленики Януковича, які мали підпасти під люстрацію. Мова йде про Володимира Адамця, який обіймав посаду першого заступника голови Бродівської райдержадміністрації при Януковичу, та Оксану Прокопець, яка працювала першим заступником голови РДА з грудня 2013 року.

Щодо пані Оксани, то жінка протягом довгого періоду обіймала посади в державних органах, під час Революції гідності вона стала першим заступником голови Бродівської райадміністрації, за деякими припущеннями, для посилення адміністрації Януковича в даному районі. Після зміни влади Оксана Прокопець мала бути люстрована, але з приходом до влади Зеленського, вона знову зайняла місце першого заступника голови РДА.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир Адамець працював першим заступником голови РДА з 2015 до початку 2019 року.

Зараз оголошено відкритий конкурс на заміщення посади голів районних держадміністрацій, яких має обрати керівник Львівської ОДА. Остаточне затвердження кандидатів має зробити уряд, а потім президент.

Громадська рада при Львівській ОДА оприлюднила перелік кандидатів на посади голів РДА на Львівщині. Список претендентів на посади очільників 20 районів передали на розгляд громадських рад у райони.

Нагадаємо, що новопризначена Наталія Харченко має великий досвід управління слідчими органами

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зазначив вражаючий рівень підготовки українських фахівців

Також Знай.ua писав про особливості ведення Табеля обліку робочого часу