Львівські прикордонники спіймали чоловіка, який намагався провезти медичне обладнення під виглядом зубних щіток та рукавиц.

Курйозний випадок стався коли біля пункту пропуску "Краковець-Корча" спіймали чоловіка, який задекларував термоментри як зубні щітки та рукавиці.

У митній декларації водій заявив про наявність у нього зубних щіток та рукавиць. Однак під час митного огляду у вантажному відсіку автобуса було виявлено коробки, в яких містились тонометри, інгалятори, іригатори, безконтактні термометри тощо. Загалом було виявлено 138 шт. медичних приладів та предметів сангігієни.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За цим фактом працівники Львівської митниці ДФС склали протокол про порушення митних правил за ст. 472 Митного кодексу України. Товар вилучено. Справа скеровується до суду для розгляду та прийняття рішення.

Нагадаємо, що торгова марка одягу H&M засвітилася на львівській митниці. Одяг відомого шведського бренду бів старанно захований у мішках разом із речами, які були у вжитку європейців.

Як повідомляв портал Знай.ua, львівські митники передали до суду справу про незаконний ввіз ювелірних виробів на територію України

Також Знай.ua писав про те, що у ДБР розслідують справу про халатність митників при затриманні колишньої дружини Сергія Князєва