29 жовтня у Львові очевидці, які помітили п’яного водія і самотужки затримали горе-чоловіка. Пізніше виявилось, що львів’янин вже не однарозово отрапляв до рук поліції за аналогічні дії.

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Львівської області у Facebook.

До поліції Львова надійшло повідомлення про те, що чоловік заблокував "Жигулі" з водієм, який перебуває у стані алкогольного спяніння.

Community policing: чоловік побачив як нетверезий водій сів за кермо та заблокував його своїм автомобілем Сьогодні...

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Dinsdag 29 oktober 2019

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як наслідок чоловіка запросили до відділку поліції для встановлення особи. Порушником виявився 40-річний водій вже позбавлений права керування авто на 3 роки. Йому запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння на "Драгері" чи у медичному закладі, проте чоловік відмовився у присутності двох свідків.

Горе-водія позбавили водійських прав на 10 років. Тепер йому загрожує штраф.

Нагадаємо, що в Чернівцях п'яний водій "поцілував" двері філармонії: скандальний момент потрапив на відео

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом на одеській трасі сталася ДТП з бензовозом, є постраждалі. Розлитий на трасі дизель змивали рятувальники.

Портал також інформував, що у Львові в дорожньо-транспортну пригоду потрапила автівка співробітників првоохоронних органів.