У Львові в дорожньо-транспортну пригоду потрапила автівка співробітників првоохоронних органів. Внаслідок аварії мікроавтобус правоохоронців перекинувся на бік, а водій легковика Skoda тепер добряче витратися на ремонт свого транспортного засобу.

У прес-службі Національної поліції поки що нема офіційного підтвердження аварії, що сталась 2 жовтня на вулиці Кульпарківській у Львові. Але свідки встигли сфотографувати постраждалі автівки.

Через аварію постраждала одна людина. Жодного смертельного випадку не зафіксовано.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Наразі працівники Державного бюро розслідувань мають встановити всі обставини пригоди і з'ясувати справжні причини аварії.

Як відомо, мікроавтобус Ford Transit, в якому знаходились співробітники поліції, та автомобіль Skoda на швидкості зіштовхнулись, через що транспортний засіб поліцейських перевернувся на лівий бік, а у легковика Skoda повністю зім'яло праве крило, бампер та капот.

Нагадаємо, що з обриву зірвався трактор, який забрав із собою життя водія.

Як повідомляв портал Знай.ua, обіцяний, і навіть розпочатий ремонт шляху був виконаний лише на 70%, з грубими технологічними порушеннями

Також Знай.ua писав про те, що відсьогодні на всіх автівках під час руху мають бути ввімкнені фари