У Чернівцях п'яний хлопець на легковушці в'їхав в обласну філармонію. Аварія сталася на світанку.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Коли поліцейські помітили, що ВАЗ рухається під заборонний знак, посигналили, щоб водій зупинився. Але водій тільки прискорився. Заїхав на тротуар і проломив бічні двері установи.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скандальні кадри одразу облетіли всю мережу. На них чітко видно, як горе-водій на повній швидеості "поцілував" двері бампером.

Нагадаємо, що у Львові в дорожньо-транспортну пригоду потрапила автівка співробітників првоохоронних органів. Внаслідок аварії мікроавтобус правоохоронців перекинувся на бік, а водій легковика Skoda тепер добряче витратися на ремонт свого транспортного засобу.

Як повідомляв портал Знай.ua, обіцяний, і навіть розпочатий ремонт шляху був виконаний лише на 70%, з грубими технологічними порушеннями

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом на одеській трасі сталася ДТП з бензовозом, є постраждалі. Розлитий на трасі дизель змивали рятувальники.