У Львові відкрили першу школу лікарняних клоунів. Навчитися розважати маленьких пацієнтів медзакладів зголосилися більше 10 людей.

Перший тренінг із клоунади тривав три дні. Сьогодні новоспечені веселуни вперше відвідали місцеву дитячу лікарню. Щоправда наразі зі старшими колегами.

"Вони (діти) розуміють, що вони потрібні комусь, розуміють, що дружнє до них ставлення в лікарні, воно сприяє одужанню дітей. Посмішка лікує більше, ніж якісь медикаменти", – вважає завідувач відділення Львівської міської дитячої лікарні Олег Куксенко.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що у рамках проеку "Здійсни мрію" в Києві пройшов експеримент, дозвіл на який дало НАСА. У суботу, 28 вересня, вперше за всю історію в Україні відправили в космос тисячі дитячих малюнків, які перевели у цифровий код та зашифрували в світловий промінь.

Як повідомляв портал Знай.ua, плакала майже годину : чому однорічна дитина залишилася без матері

Також Знай.ua писав про те, що хлопчик вже десятий день перебуває в реанімації