Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

19 серпня до Львівської міської дитячої лікарні привезли хлопчикаіз симптомами правця. У нього були судоми та висока температура. Як вияснили лікарі, за два тижні до цього дитина впала з велосипеда та отримала садна, подряпини та забої. Саме таким чином хвороботворна бактерія і потрапила у його організм.

Хлопчикові всього сім років, планове зчеплення від правця він не проходив.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Лікарі Львівської обласної лікарні, діагнозтувавши правець, одразу направили хворого до реанімаційного відділення Львівської обласної дитячої лікарні Охматдит. Наразі дитина знаходиться в реанімації вже десятий день.

Лікарі заспокоюють, що стан хлопчика вже стабілізувався. Вдалося усунути судоми, нормалізувати температуру. Лікарі радіють, що дитину обійшла стороною пневмонія. Внаслідок правця може виникнути закупорка головної або однієї з дрібних гілок легеневої артерії згустком крові, що потрапив з інших частин тіла через кровообіг (емболія легеневої артерії), пневмонія, легенева інфекція.

Нагадаємо, що цього року на Вінниччині зареєстровано близько 4 тисяч випадків кору, 64 % серед тих, хто захворів, не були щеплені.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кирилівці пастор-місіонер лікує людей одним словом.

Також Знай.ua писав про те, що не всі знають про інші унікальні особливості засобу, що є у ванній кожної людини.