У Львові на вул. Шевченка ДТП. В сторону центру перед поворотом на Брюховичі. Поліція на місці присутня.

Про це повідомляє Ігор Зінкевич у соцмережі.

Очевидно, що водій не впорався з кермуванням і на повному ходу врізався у дім, який знаходився перед автівкою. Наразі жодної інформації про постраждалих немає. Проте ДТП вже встигла привернути увагу місцевих жителів.

Менше пощастило людям в переповненій маршрутці, в якої на ходу відмовили гальма. Там постраждало 10 осіб. Аварія сталася близько 09:20 ранку, коли на пр. Чорновола. За попередньою інформацією водій маршрутного таксі через відмову гальм на ходу врізався в інший автобус.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наразі 10 пасажирів відправлені до лікарні через тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Після надання первинної медичної допомоги 9 осіб були відпущені на амбулаторне лікування по місцю проживання.

Нагадаємо, що у 2019 році в Україні збільшилася на 7-10% кількість аварій на дорогах - кожен день відбувається приблизно 409 автокатастроф.Понад 24 тисячі ДТП у 2019 році були з постраждалими людьми.

Також Знай.uа писав, що на Миколаївщині легковик влетів у маршрутку, медики рятують 11 понівечених людей: кадри трагедії.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Харкові розшукують дружка Зайцевої.