У місті Винники до 37-річної жінки увірвався зловмисник із битою.

Жінка розповіла, що 8 жовтня приблизно о 01:35 до її двору проник невідомий, який за допомогою бити пошкодив вікна в її приватному будинку. Після цього незнайомець розбив битою всі вікна в автомобілі "Ніссан", який їй належить, і втік.

Поліцейські змогли відшукати хулігана. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, чоловік потерпілої, який працює таксистом, того вечора підвозив його разом зі супутницею. Водій зупинився, пасажир вийшов, а жінка поїхала далі. Це розлютило зловмисника, тому він, побачивши автомобіль таксиста на одній із вулиць, почав його трощити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що скандальне відео про львівських студенток сколихнуло мережу

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці 30 серпня побили головного редактора інтернет-видання «Вежа» Андрія Качора.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі місцеві торгаші побили дитину до напівсмерті: забув запитати дозволу, де клеїти оголошення.