Статистика показала, де у Львові справжній бебі-бум.

З січня по серпень 2019 року у Львівській області з"явилося на світ 14730 малюків. Це менше аж на 6,3% якщо порівнювати цю статистику із 2018 роком.

Найвищий рівень народжуваності був у Жовківському та Яворівському районах, найнижчий – у Дрогобичі та Новому Роздолі.

"Кількість населення Львівської області на 1 вересня 2019 року становила 2513,4 тис. осіб, у тому числі населення обласного центру – 753,2 тис. осіб. Від початку року населення області зменшилось на 8595 осіб, у тому числі Львова – на 2601 особу", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Додамо, що упродовж січня-серпня 2019 року зареєстровано 10085 одружень, що на 0,1% менше відносно січня-серпня 2018 року.

Також у львів'ян є свої популярні імена та свої тенденції. Управління статистики у Львівській області оприлюднило найпопулярніші імена, які обирають батьки новонародженим. Дані за січень-квітень 2019 року.

Уже другий рік поспіль серед імен для хлопчиків перше місце займає Матвій. До найпопулярніших також увійшли: Максим, Данило, Артем, Олександр, Давид, Владислав, Марко, Дем’ян, Денис, Тимофій, Юрій, Богдан, Роман, Андрій.

Якщо ж серед дівчаток найчастіше минулого року займало ім'я Софія, зараз воно на другій сходинці. Анна - найпопулярніше ім'я для дівчаток у львів'ян.

Нагадаємо, що статистика стверджує, що жінки Львівщини вступають до шлюбу значно раніше, ніж чоловіки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на початок липня 2019 року в Києві змінилися розміри зарплатні.

Також портал "Знай.uа" писав, що показник кількості молоді на Львівщині знижується.