Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Моторошна дорожньо-транспортна пригоді сколихнула Львівщину. внаслідок наїзду померла 4-місячна дитина.

У Львівській області сталась аварія, у якій постраждали батько з дитиною та помер малюк. Близько 20:00 автомобіль Volkswagen вилетів на тротуар, де знаходився чоловік з двома дітьми. Основний удар прийшовся на візочок з 4-місячним хлопчиком. Дитина не вижила. Батька з дворічною донькою у стані середньої важкості доставили до Стрийської центральної районної лікарні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На місці смертельної події працювали правоохоронці. Вони затримали водія, але від свідчень він утримується. 60-річний кермач Ярослав Коваль пояснює ситуацію тим, що хворіє на цукровий діабет, і, перебуваючи за кермом, втратив свідомість. Винуватець дитячої сметрі говорить про ситуацію досить цинічно, тому мати загиблого хлопчика Галина у слова водія не вірить.

Суд поки що обрав Ярославу запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, що через аварію на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці трапилось трагічне ДТП, в районі зупинки «Залізничний вокзал» маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав про те, що через ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка