Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у Жидачівському районі на Львівщині.

1 вересня у аварії загинула 39-річна жінка, яка мешкала в Івано-Франківську. Також у автопригоді постраждали ще двоє людей, яких з численними тілесними ушкодженнями було госпіталізовано каретами швидкої допомоги до місцевої лікарні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Трагедія сталася у селі Репехів Жидачівського району Львівської області. У Дорожньо-транспортну пригоду потрапили автомобілі "Рено" та "Дачія Логан".

На місце пригоди прибули правоохоронці, які встановлювали деталі аварії.

Нагадаємо, що у Івано-Франківську на вулиці Івасюка, 78 першого вересня ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода.

Як повідомляв портал Знай.ua, шість протоколів за раз отримав п'яний водій, який вирішив обдурити патрульних.

Також Знай.ua писав про те, що вОдесі автомобіль перекинувся на дах і пошкодив газову трубу