У Львові хмар спостерігатися в цей день не буде, він обіцяє бути ясним. Без опадів.

Синоптики попереджають про погіршення дальності видимості до 500 м і менше, тож особливо уважним потрібно бути водіям і перехожим. В області, також, попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку.

Вранці, у Львові буде відчуватися ранокова прохолода, температура повітря становитиме +8 градусів, вдень термометри показуватимуть +18, +22 градусів, ввечері тепература повітря буде +9 градусів.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

24 жовтня вшановується пам'ять Пилипа, апостола від семидесяти. Якщо цього дня вранці випадав сніг, можна було очікувати студену зиму. Наші пращури казали: "Кичига і вороч (лопать водяного колеса) сперечаються. Селяни на млин молоти зерно возять" - з цього часу починали заготівлю борошна.

Нагадаємо, погода на 22 жовтня: тумани захоплять майже всю країну

Як повідомляв раніше Знай.ua, погода на 22 жовтня: осінь ще не вкрала останнє сонячне тепло, є час насолодитися

Також Знай.ua писав про те, що погода на початок тижня: жовтневе літо намертво вчепилося в Україну