У Львові на честь ювілейного Свята сиру і вина десятки господинь виготовили 100-кілограмовий сирник.

Давній рецепт, який намагалися виманити у хазяйок тримають у секреті. Знизу фестивального сирника був тонкий шар тіста, а зверху шоколад. Роздавали смаколик один шматочок в одні руки, аби усім вистачило.

Свято сиру і вина проводиться у Львові кожного року. Воно залучає неймовірну кількість людей. До міста приїжджають навіть туристи, які охоче ласують сиром та різними смаколиками. І не забувають при цьому записати смачними алкогольними напоями.

Атмосфера свята одразу закохує в себе з першого погляду.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Про споживання сиру та вина протягом тут можна буде дізнатись усе! Знає хтось чи не знає, що таке брі, камамбер, шаблі, бордо чи рокфор… Не має ніякого значення. Це свято для всіх!!! І для поважних гурманів, і для людей, у кого лише пробуджується любов до найвишуканіших і, водночас, найдемократичніших продуктів у світі – сиру і вина!", - зазначають організатори.

Нагадаємо, що фонтан з класичною музикою: у Запоріжжі відкрили нову інсталяцію

Як повідомляв портал Знай.ua, у Коломиї відбувся мистецький фестиваль витончених мистецтв

Також Знай.ua писав про те, що у Тиманівці пройшов фестиваль - заманливо для туристів