Від сьогодні, 18 жовтня, і впродовж тижня львів'яни зможуть насолодитися гастрономічним раєм, який пройде на території Палацу Потоцьких та подвір’ї Палацу мистецтв (вул. Коперника, 15−17). У Львові стартує Свято сиру та вина.

Містянам будуть представлені найкращі крафтові вироби від українських сироварів та виноробів, а також смаколики від відомих брендів-виробників вина та сиру України та не тільки.

Під час святкування буде представлена також можливість заслухати відкриті лекції про правильне поєднання напоїв та страв. Цьогоріч на Святі презентують напрям "Дегустації&Лекції", який стане щорічним. У рамках проекту, щоденно, з 18 до 20 жовтня, найкращі українські сомельє та винороби знайомитимуть із тонкощами й особливостями профільних продуктів фестивалю.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Львів'ян чекають змагання та конкурси, видовищні презентації артоб'єктів, книг про вино, і, звичайно ж, незабутній музичний супровід.

На Святі також вже вдруге пройде Чемпіонат "Велика Давильня Винограду", у рамках якого команди змагатимуться за звання чемпіона з чавлення винограду в діжці.

Нагадаємо, що фонтан з класичною музикою: у Запоріжжі відкрили нову інсталяцію

Як повідомляв портал Знай.ua, у Коломиї відбувся мистецький фестиваль витончених мистецтв

Також Знай.ua писав про те, що у Тиманівці пройшов фестиваль - заманливо для туристів