Від сьогодні, 18 жовтня, і впродовж тижня львів'яни зможуть насолодитися гастрономічним раєм, який пройде на території Палацу Потоцьких та подвір’ї Палацу мистецтв (вул. Коперника, 15−17). У Львові стартує Свято сиру та вина.

Містянам будуть представлені найкращі крафтові вироби від українських сироварів та виноробів, а також смаколики від відомих брендів-виробників вина та сиру України та не тільки.

Під час святкування буде представлена також можливість заслухати відкриті лекції про правильне поєднання напоїв та страв. Цьогоріч на Святі презентують напрям "Дегустації&Лекції", який стане щорічним. У рамках проекту, щоденно, з 18 до 20 жовтня, найкращі українські сомельє та винороби знайомитимуть із тонкощами й особливостями профільних продуктів фестивалю.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Львів'ян чекають змагання та конкурси, видовищні презентації артоб'єктів, книг про вино, і, звичайно ж, незабутній музичний супровід.

На Святі також вже вдруге пройде Чемпіонат "Велика Давильня Винограду", у рамках якого команди змагатимуться за звання чемпіона з чавлення винограду в діжці.

Нагадаємо, що фонтан з класичною музикою: у Запоріжжі відкрили нову інсталяцію

Як повідомляв портал Знай.ua, у Коломиї відбувся мистецький фестиваль витончених мистецтв

Також Знай.ua писав про те, що у Тиманівці пройшов фестиваль - заманливо для туристів