У програмі "Великі перемовини", яку транслює ТРК "Перший Західний", озвучили вартість та час введення електронного квитка.

Як повідомили під час дискусії, квиток коштуватиме в межах 12-15 гривень, але маршрути буде скориговано так, щоб громадяни мали змогу дістатися будь-якої точки Львова максимум з однією пересадкою. Про точний час нововведення покищо не йдеться.

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, систему розроблятимуть ще протягом трьох наступних місяців. "Далі йде монтаж. 6-10 місяців піде на монтаж. Паралельно система вимагатиме адаптації під наше місто. Також це система видачі пільгових карток. Перегляд маршрутної мережі і перегляд тарифної політики",- наголосив Андрій Білий.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Засновника ГО "За якісний транспорт" Святослав Товстига зауважив, що для стабільної і повноцінної роботи системи місту необхідно близько тисячі транспортних засобів, яких наразі є лише двісті.

За розрахунками від 2012 року, потрібно 700 автобусів великої вмістимості, 200 трамваїв, 200 тролейбусів. Також варто врахувати працівників, які зможуть обслуговувати увесь цей автопарк. На роботу необхідно взяти близько 300 контролерів. Їх орієнтовна зарплата – 10000 грн.

Коли львів’яни отримають електронний квиток? ВЕЛИКІ ПЕРЕМОВИНИ

🔵«Великі перемовини» з Олег Юліанович Радик, Andrii Maryniuk, Андрей Белый (Andriy Bilyy), Ігор Зінкевич, Oleg Bereza, Святослав Товстига 👉 ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ. ✔️Львів’янам обіцяють електронний квиток з 2012-го року, проте, його й досі немає. ✔️Чому між чиновниками Львова та ЄБРР виник конфлікт та як його вирішувати? ⬇️⬇️⬇️ ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ. Твій. СПРАВЖНІЙ! Ще більше відео та інформації http://1zahid.com/ https://www.instagram.com/1zahidtv/ https://t.me//persyjzahid https://bitly.su/aXVOuTR

Geplaatst door ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ op Dinsdag 15 oktober 2019

Редактор сайту "ГалІнфо" Андрій Маринюк зауважив, що впровадження е-квитка у Львові є суто політичним питанням, адже передвиборча кампанія місцевої влади не може включати в себе підняття тарифів, які обов'язково зростуть із нововведенням.

Нагадаємо, що у серці Галичини встановляь нові гучномовці

Портал Знай.ua повідомляв про нову систему проїзду за допомогою е-квитка

Також Знай.ua писав про те, що у Львові призупинять рух деяких тролейбусів через ремонт