В наш час жорстокість та цинізм громадян іноді доходять до крайньої межі. Люди спекулюють почуттями та вигадують махінації, від яких іноді очі лізуть на лоба навіть у правоохоронців.

Днями на вулицях Львова співробітниками правоохоронних органів був помічений чоловік, який ходив поміж автівками та слізно просив у водіїв гроші на лікування сина. Аферист діяв на перехресті вулиць Липинського та Промислової. В руках він тримав табличку з написом "Допоможіть вмирає син".

Патрульні відкликали махінатора на тротуар та встановили особу. Згідно бази даних поліції, 59-річний чоловік вже був неодноразово судимий. Також правоохоронці встановили, що ніякого сина у зловмисника не було.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Співробітниками патрульної поліції махінатора було доправлено до Шевченківського відділу поліції та передано черговому.

Варто зазначити, що на сьогодні гра аферистів на милосерді громадян дуже популярна. Часто відбуваються фейкові збори коштів на допомогу в лікуванні дітей, військових, матерів тощо. Тож варто з особливою обережністю допомагати людям та робити це через перевірені джерела та фонди.

Нагадаємо, що чоловіки вимагали у жертви повернути вигаданий борг, який складав 35 тисяч доларів

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві аферисти придумали новий спосіб "розводити" довірливих абонентів.

Також Знай.ua писав про те, що в Мелітополі жінка постраждала від рук аферистів