Минулого року у львівській обласній державній адміністрації започаткували тепер вже щорічну зустріч побратимів, які стояли пліч-о-пліч у боротьбі проти ворожих сил на Сході України.

Цьогорічна зустріч відбулася на внутрішньому дворику Львівської ОДА. Львівські бійці зібралися, аби ще раз згадати будні війни та загиблих товаришів, серце яких зупинилося на Донбасі.

Про це розповіли у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Зустріч розпочалась із молитви та хвилини мовчання за полеглими Героями України. Потім свою шану померлим висловив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський, який також наголосив про необхідність згуртування однодумців та важливість проведення подібних зустрічей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Опісля учасники АТО, ООС та їхні сім'ї варили козацького куліша, обговорюючи майбутнє України, перемогу та Героїв, які поклали свої життя в українсько-російській війні. Також запрошені та гості могли фотографуватися біля обладнаної фотозони та слухати патріотичну музику у виконанні гурту "Кулі", дитячо-юнацького хореографічного ансамблю "Полуничка", Ірини Долі та Оксани Мухи.

Загалом, зустріч пройшла у неформальній обстановці, де всі відчували комфорт та невимушеність.

Нагадаємо, що у Львові вшанували пам'ять загиблих захисників України

Як повідомляв портал Знай.ua, суд присяжних міста Павії оприлюднив мотивувальну частину вироку українському нацгвардейцу Віталію Маркиву

Також Знай.ua писав про те, що серіал розповість історію добровольця Дмитра, який повернувся додому з фронту