Кожна жінка, яка очікує появи малюка, розраховує на комфорт і тепло у перші дні після появи дитини. Але львівські пологові будинки не можуть похвалитися елементарними умовами затишку, які необхідні новоспеченим матусям та їх крихіткам. Про це розповіла молода мати Олександра Лукавецька в ефірі "Народного толк-шоу" на телеканалі НТА.

Жінка розповіла, що в післяпологовий період мами з дітьми змушені тіснитися в кімнатах буз ремонту та теплої води.

"Жінок після звичайних пологів і після кесаревого розтину кладуть разом в операційні палати, бо просто невистачає місць. Відремонтованих палат усього дві. Мені пощастило потрапили в одну з них. Але я бачила, в яких умовах лежали інші жінки. У не дуже хороших умов, м’яко кажучи. Гаряча вода є не завжди, жінці після пологів і так важко, а ще й митися холодною водою?",- говорить Олександра Лукавецька.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також є проблеми з вчасним наданням бебі-боксів, на які доводиться чекати по цілому місяцю. За цей час дитина встигає підрости і половина речей з боксу вже просто не потрібні.

У ЯКИХ УМОВАХ НАРОДЖУЮТЬ ЛЬВІВСЬКІ ПОРОДІЛЛІ? 🤰🤱

У ЯКИХ УМОВАХ НАРОДЖУЮТЬ ЛЬВІВСЬКІ ПОРОДІЛЛІ? 🤰🤱 Відсутність гарячої води, жахливі палати та нестача baby-боксів - блогерка та мама двійнят Oleksandra Lukavetska розповіла про свій досвід пологів 🔴 Народне Толк-Шоу! - дивіться повний випуск тут 👇 https://www.youtube.com/watch?v=2EO4B_PqDNg #Народне_толк_шоу

Geplaatst door Народне Толк-Шоу op Dinsdag 15 oktober 2019

"Добре, що їх дають. Але у нас у Львові ніяк не можуть розрахувати їхню кількість, доводиться чекати на бокс цілий місяць. До того часу понад половина речей стає непотрібними, адже діти виростають з тих речей, а багато чого необхідного батьки змушені купити відразу самі",- зазначає жінка.

Нагадаємо, що відома українська гімнастка Лілія Подкопаєва розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram досить зворушливе фото новонародженої дочки, а також ще й інші знімки, які демонструють її щасливе життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину

Також Знай.ua писав про те, що тепловики приготувалися увімкнути опалення в об'єктах соціальної сфери