Матеріальна база та професіоналізм працівників медичних закладів Львова значно зменшили показники смертності дітей міста на загальноукраїнському рівні. Згідно статистики серед немовлят смертність становила 6,3-6,5 на тисячу народжених, то від початку 2019 року - 4,3.

Начальник управління охорони здоров'я міськради Володимир Зуб повідомив, що цьогоріч з бюджету Львова виділили 100 млн грн на покращення матеріально-технічної бази медичних закладів та близько 75 млн грн скеровали на придбання нового обладнання для львівських лікарень.

Також варто зазначити, що у місті не забувають про щорічні поточні ремонти пологових відділень і оновлення обладнання. Лише за останні роки в пологове відділення лікарні № 3 інвестовано 8,1 млн грн за закупівлю обладнання та 3,1 млн на ремонтні роботи. Стільки ж коштів надійшло і в пологовий будинок на вулиці Мечнікова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У місті заплановано багато проектів, направлених на підтримку мам та дітей. Також ведеться активна робота по залученню інвесторів, які вже вклалися у нове медичне обладнання вартістю близько 3 мільйонів гривень.

Усі ці фактори невпинно наближають львівську медицину до європейських стандартів.

Нагадаємо, що 20 вересня відбулось засідання депутатів, щоб вирішити питання діяльності сільських та міських лікарів

Як повідомляв портал Знай.ua, гайсинські рятувальники двічі за ніч виїжджали відкривати двері в квартирах потерпілих.

Також Знай.ua писав про єдиний стандарт бригад швидкої допомоги