15 жовтня стане для львів'ян черговим променистим днем, який подарує гарний настрій. Вже від ранку сонце налаштує містян на позитив та плідний робочий день. Тож не забудьте заварити філіжанку улюбленої кави та додати собі бадьорості.

Вночі повітря на Львівщині матиме температуру 10 градусів вище нуля. Небо буде безхмарним та зоряним. Вже від ранку сонце зухвало викотиться на небосхил та підніме стовбчики термометрів до відмітки у 12 градусів за Цельсієм.

Денна температура повітря 15 жовтня становитиме 19 градусів, а після обід - 21 градус вище нуля. Львів'яни не побачать на небі ані хмаринки, протягом усього дня світитиме по-літньому лакаве сонце.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вдень по області прогуляється південно-східний вітер із силою 3 - 4 метри за секунду. Також очікуються пориви.

15 жовтня церква вшановує Священномученика Кипрiана, мучениці Юстини та Мученика Феоктиста. Ясне небо цього дня передвіщає, що невдовзі буде морозно. А якщо на Кипріана сильний дощ і льодяний вітер – на студену зиму.

Також 15 жовтня увесь світ відзначає Всесвітній день боротьби з раком грудей, Всесвітній день миття рук і Міжнародний день білої тростини. Крім того, у нашій державі святкують День працівників харчової промисловості України.

Нагадаємо, що в Україні погода збережеться такою ж теплою і безхмарною

Як повідомляв портал Знай.ua, з погодою на Покрову пов’язано чимало прикмет щодо того, якою буде зима

Також Знай.ua писав про те, що кількість жертв від нищівного тайфуну стрімко зростає