Львів'янам доведеться коригувати свої туристичні та робочі маршрути через зміни, які торкнулися залізничного транспорту. Мова йде про потяг "Львів-Тернопіль", який відтепер курсуватиме за зміненим графіком.

Про це повідомляють на офіційному сайті "Львівської залізниці".

Рух приміських поїздів буде змінено у зв'язку з проведенням колійних ремонтних робіт на деяких станціях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Львівська залізниця" ремонтуватиме колії на перегонах "Турійськ-Люблинець", "Овадно – 8-й кілометр" та "Глибочок Великий – Озеряни".

Як стало відомо, зміни торкнуться поїзду №6044 "Львів-Тернопіль", який з 15 по 18 жовтня та 20-21 жовтня вирушатиме зі Львова о 12:20, а на кінцеву станцію прибуватиме о 15:39.

Усім львів'янам, які планували свої поїздки на ці дати, тепер варто звірити свої плани з новим розкладом, який запропонували працівники "Львівської залізниці".

Нагадаємо, що пасажирам однієї з дніпровських маршруток довелося пережити справжній шок, коли транспортний засіб, у якому вони перебували, залишився без задніх коліс на проїжджій частині.

Як повідомляв портал Знай.ua, жінці, яка кинулась під маршрутку у Києві, переламало ноги

Також Знай.ua писав про те, що у продуктовому магазині Львова у хлопчика чоловік вкрав телефон