У продуктовому магазині Львова у хлопчика чоловік вкрав телефон. Це сталося у магазині по вулиці Ветеранів. Про інцидент повідомляє інформаційний ресурс "Варта-1".

На відео, яке було зроблено камерами спостереження, видно, як хлопчик здійснюючи розрахунок за покупку поклав телефон на поличку. І одразу за ним підходить до каси чоловік. Він вовтузився біля полички, після чого телефон зник.

У коментарях користувачі пишуть, що одразу видно, що чоловік зробив щось недобре. Проте, дехто з користувачів звинувачують хлопчика у неуважності. Одна жінка, під ніком Оксана Ярославівна, дає відповідь таким:

"Гуманне суспільство в першу чергу гуманно відноситься до дітей та старих. Бо вони найменш захищені , і потребують допомоги суспільства найбільше. І якщо вимагати від дитини такої ж уважності та відповідальності як від дорослого, то це як мінімум не коректно. Смішно читати звинувачення у бік дитини. А ще гірше усвідомлювати що багато людей байдужі до проблем дітей які можуть трапитися перед їхнім носом, а мами та тата може не бути поруч".

У дописі до відео зазначено, що заяву у поліцію написано. Та висловлене прохання всіх, хто має інформацію про цього чоловіка її надати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

За даними Знай.ua, шахраї атакували телефони українців, вкрадено сотні тисяч.

Як передавав Знай.ua, у Вінниці почастішали крадіжки мобільних телефонів.

Крім того, Знай.ua писав про те, що відомий інсайдер розповів, чого очікувати від Apple в 2020 році