Львівська міська рада за підтримки 47 депутата заявила про неприпустимість реалізації "формули Штайнмаєра", про це повідомляють місцеві засоби масової інформації.

Львівська міськрада закликала проводити перемовини щодо досягнення миру на сході України з урахуванням інтересів безпеки нашої країни. Львіські депутати зернулися до керівництва України, та закликали не шукати компромісів з Росією у питанні відведення українських військ, проведення виборів на окупованих територіях Донбасу та надання їм особливого статусу.

Мер міста, Андрій Садовий також підтримав депутатів:

"Я не вірю в жодні формули, які пропонуються зовні. Це є капкан диявола. Якщо і голосувати за якусь формулу, то це має бути формула президента України".

Варто зазначити, що 1 жовтня учасники Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з урегулювання на Донбасі, в угоді йдеться про особливий статус Донбасу, який почне діяти на постійній основі за умови, коли на цій території відбудуться місцеві вибори. У Києві та великих містах відбулися акції протесту проти "формули Штайнмаєра", яку вважають капітуляцією.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, тисячі українців на Майдані висунули Зеленському вимоги.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав Зеленського зустріли десятки розлючених одеситів, озвучено ультиматум

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Білецький порадив Зеленському дізнаватися про Золоте від розвідки: "Здати кілька міст чи сіл завжди можна встигнути".