У Львові оголосили конкурс на інвестора, який зможе відновити старовинний кінотеатр імені Богдана Хмельницького, що розташований на однойменній вулиці міста, з метою зробити на його базі просвітницький центр.

Це питання було винесене на голосування та затверджене депутатами Львівської міської ради сьогодні, 10 жовтя. "За" "Створення просвітницького, культурно-розважального кінопростору" віддав свій голос 41 депутат.

Нежитлове приміщення колишнього кінотетру імені Богдана Хмельницького мають загальну площу 550,2 квадратних метри планують віддати інвестору на реставрацію з метою відновити старовинний кінотеатр як культурну пам'тку початку 20 століття.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щодо затвердження даного проекту мер Львова зазначив: "Дай Боже, щоб такий інвестор взагалі знайшовся". Зараз кінотеатр перебуває у вкрай поганому стані. Інвестору пропонують створити на його базі просвітницький центр.

Нагадаємо, що у Львові відновлять старовинну будівлю кінотеатру 20-х років

Як повідомляв портал Знай.ua, державні стоматології Франківщини перейдуть на самозабезпечення

Також Знай.ua писав про те, що зараз йдуть ремонтні роботи в резиденціях голови держави