Цими вихідними львів'янок запрошують на незвичайний, виключно жіночий захід, який підійде для чудового проводження часу разом зі своїми подругами. 13 жовтня о 12:00 у Lem Station на вул. Вітовського, 57, відбудеться перший дівочий блошиний ринок у Львові, який носить назву "Тлум&Крам".

Подію організували три мешканки Львова, а участь у "Тлум&Крам" візьмуть аж 500 місцевих жінок.

"Ми очікували певний інтерес до події, але не сподівались, що кожна наша знайома запросить десять своїх. Для такої кількості гостей довелось знайти простору локацію — захід відбудеться у Lem Station, це приміщення колишнього трамвайного депо",- коментує одна з співорганізаторок заходу Дара Бурко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

На блошиному ринку львів'янки знайдуть можливість придбати ексклюзивні "жіночі штучки" та усілякі цікаві речі. Також можна буде насолодитись нестандартним шопінгом разом зі своїми подругами або клегинями.

"Тлум&Крам" цікавий ще й тим, що організований на благодійних засадах: частина виручених коштів, а це - 10 %, піде на планову реабілітацію 6-річного хлопчика і Львова Любомира Тараха-Яремка, яким має вроджену ваду ЦНС.

Вхід для відвідувачів блошиного ринку вільний. Наступний "Тлум&Крам" планується провести у грудні 2019 року.

Нагадаємо, що продавці влаштували самосуд над п'яною злодійкою

Як повідомляв портал Знай.ua, франківська молодь показала свої таланти

Також Знай.ua писав про те, коли буде День захисника України і дізнайтеся, що можна подарувати чоловікові