На Рівненщині обурена матір зняла на відео лаборанта, який був у стані алкогольного сп'яніння та переплутав голову неповнолітнього пацієнта з його ногами.

Хлопчику, який мав пройти рентген, 7 років, він навчається у 2 класі. Його мати розповіла, що того дня дитина вдарилася в школі головою об парту. Після уроків хлопчик став погано себе почувати, тому мати була змушена звернутися за допомогою до лікаря. Хлопчик пройшов обстеження і у нього виявили підозру на черепно-мозкову травму. Через що його і направили у кабінет рентгенолога.

Лаборант, який мав зробити хлопчикові рентген голови, ледве тримався на ногах та намагався зробити дитині рентген ноги попри направлення лікаря. Поведінку нетверезого медика мати хлопчика зняла на відео.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Він мені міг просто покалічити дитину – і все. Він його ставив і так хитався. Він міг впасти на дитину",- зазначає жінка.

Лаборант працює в лікарні вже протягом 25 років і ніяких скарг на його діяльність чи поведінку раніше не надходило.

"Це дуже хороший наш працівник, який виконує роботу задовільно, добре несе свою службу",- говорить заступник головного лікаря Радивилівської районної лікарні Оксана Бадиляка.

Чоловік працює у лікарні за терміновими викликами, як і в той день, коли до нього звернулася мати з дитиною.

Нагадаємо, що у Тернополі пенсіонерка звернулася до правоохоронців через недбалість лікарів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Комаровський попередив про спалах нового небезпечного захворювання

Також Знай.ua писав про те, що породіллі було 27 років, дитина залишилася живою